Županija

Održano Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš obilaznice Orebića

Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš državne ceste DC414 (obilaznica Orebića) održano u četvrtak Općini Orebić, u organizaciji Upravnog odjela za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije.

Kako ističu iz Županije, studiju o utjecaju na okoliš izložila je predstavnica stručnog izrađivača Studije – tvrtke Instituta IHG d.d. iz Zagreba, Ena Bićanić Marković, ističući moguće utjecaje zahvata na okoliš te predložene mjere zaštite okoliša. Uslijedila je rasprava u kojoj su stručni izrađivač i projektant odgovarali na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika.

Javni uvid u Studiju traje od 16. listopada do 16. studenog 2020. godine, svakog radnog dana od 9 do12 sati u službenim prostorijama Općine Orebić, u Orebiću, Obala pomoraca 24,  gdje svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tijekom javnog uvida mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može dostaviti i Upravnom odjelu za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik.

Pročitajte još

Lasić: Komunalna naknada plaća se svugdje u svijetu pa i na područjima uz zračne luke

Dulist

Zlatna Petrunjela Pavić kod načelnika Nardellija

Dulist

Otvorena druga međunarodna znanstvena konferencija Naše more 2021.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija