Županija

Održano Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš obilaznice Orebića

Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš državne ceste DC414 (obilaznica Orebića) održano u četvrtak Općini Orebić, u organizaciji Upravnog odjela za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije.

Kako ističu iz Županije, studiju o utjecaju na okoliš izložila je predstavnica stručnog izrađivača Studije – tvrtke Instituta IHG d.d. iz Zagreba, Ena Bićanić Marković, ističući moguće utjecaje zahvata na okoliš te predložene mjere zaštite okoliša. Uslijedila je rasprava u kojoj su stručni izrađivač i projektant odgovarali na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika.

Javni uvid u Studiju traje od 16. listopada do 16. studenog 2020. godine, svakog radnog dana od 9 do12 sati u službenim prostorijama Općine Orebić, u Orebiću, Obala pomoraca 24,  gdje svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tijekom javnog uvida mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može dostaviti i Upravnom odjelu za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik.

Pročitajte još

Imate paušalni obrt? Ova će vas besplatna radionica zanimati

Dulist

DOBRE VIJESTI Županija i danas bez novih slučajeva zaraze koronavirusom, u Hrvatskoj ih samo 18

Dulist

BEZ LISTE ČEKANJA U župski vrtić upisana sva prijavljena djeca!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija