Aktualno

Održani Dani EU fondova

Koje su ključne razlike između EU pred i post-pristupnih fondova, koji nas EU programi kohezijske politike očekuju u narednom razdoblju, što se sve iz EU fondova može financirati u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja – moglo se čuti na današnjem stručnom predavanju ''Ususret EU fondovima'', održanom u Dubrovniku.

Stručnjaci Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva poljoprivrede podijelili su s brojnim zainteresiranima i praktične informacije o pripremi za post-pristupne fondove.

Stručno predavanje, koje se održalo u sklopu regionalnog predstavljanja informativno-edukativnog događaja ''Dani EU fondova'', otvorio je dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić. Župan je tom prigodom istaknuo kako su EU fondovi vrlo bitni za Hrvatsku u narednom razdoblju te kako moramo znati na koji način ih realizirati, zbog čega je bitno educirati se u tom smjeru.

– U ovoj županiji su potrebe goleme i učinit ćemo sve da dođemo do sredstava iz ovih fondova i u tom smislu očekujemo potporu ministarstava, a sve kako bi smo poboljšali život naših sugrađana – rekao je župan Dobroslavić.

Predavanje su organizirali Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Regionalna razvojna agencija DUNEA, a Krešimir Ivančić iz Ministarstva naglasio je kako je upravo Dubrovačko-neretvanska županija među boljima u dosadašnjoj provedbi Programa teritorijalne suradnje koji se nastavlja i u narednom razdoblju.

Pročitajte još

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

Iz sustava eNautika izbrisano 807 čarterskih tvrtki

Dulist

Dubravka i Romana pobijedile su rak dojke: ‘Treba naći motiv za život!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija