Aktualno

ODLUKE O BUCI Ines Nanić: ‘Nadam se da neće utjecati na organizaciju vjenčanja’

ODLUKE O BUCI Ines Nanić: 'Nadam se da neće utjecati na organizaciju vjenčanja'

Kažu da neka informacija, tema ili vijest biva aktualnom u javnom pro­storu do tri dana. No, čini se kako to nije slučaj s problematikom glazbe (i buke) u povijesnoj jezgri. Ne presta­jemo slušati izjave na ovu temu, kao ni viđati razne objave i komentare na društvenim mrežama te članke, među ostalim o ‘unplugged’ zoni’.

Vlasnica agencije za organizaciju vjenčanja Ines Nanić smatra, i nada se, kako im nove odluke o buci i ‘unplug­ged’ zoni neće raditi problem.

— Što se tiče glazbe i decibela, nadam se da sam u pravu kad kažem da nam to neće ometati poslovanje. U principu, mislim da neće toliko utjecati na vjenčanja jer su naše lokacije uglavnom privatizirane i zatvorene – u sklopu hotela, na Lovrjencu ili u Umjetničkoj galeriji. Dakle, svadbene svečanosti se rijetko odvijaju unutar povijesne jezgre. Nama je veća problematika s prometo­vanjem od 5 do 7 ujutro, karićima i nekarićima s obzirom na stotinjak vjenčanja u Sponzi ove godine. Postoji novi pravilnik i cijene, što predstavlja nove izazove kojima se moramo prilagoditi – istaknula je.

Također, od ove godine nema više ni ispaljivanja vatrometa u privatne svrhe.

— Vatrometi su još popularni i to je nekakva kruna zabave. No, adaptiramo se, koliko možemo – nemamo druge. Mi smo za to da postoji red i disciplina, ali bilo bi dobro da se malo više komunicira s nama – kazala je Nanić.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist