Županija

ODLIČNE RADIONICE U Dječjem vrtiću Konavle tate rade ‘punom parom’

ODLIČNE RADIONICE U Dječjem vrtiću Konavle tate rade 'punom parom'

Uspješno je završio još jedan, drugi po redu, ciklus radionica samo za očeve najmlađe djece ‘Klub očeva’ u Dječjem vrtiću Konavle.

Radionice za cilj imaju bavljenje često zanemarenom ulogom oca u najranijim godinama djetetova života. Ovaj su ciklus završila šestorica konavoskih očeva koji su se kroz četiri radionice bavili temama odnosa s djetetom, odnosa s partnericom i odnosa s vlastitim ocem.

Završetkom ovoga ciklusa „Kluba očeva“ najavljujemo i početak četvrtoga ciklusa radionica za roditelje djece do 7 godina (i mame i tate, no ne u istom ciklusu majka i otac istog djeteta) “Rastimo zajedno“ sredinom siječnja 2019. godine. Kao i dosada, glavni je cilj radionica stvaranje poticajnoga i osnažujućega okruženja u kojemu roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Nije uvjet da su roditelji s područja Konavala niti da su djeca uključene u programe Dječjeg vrtića Konavle.
Za sve informacije o sudjelovanju u „Klubu očeva“ (samo za očeve) ili radionicama „Rastimo zajedno“ (za majke i očeve) možete se javiti psihologinji vrtića na e-mail tena.erceg1@gmail.com, a više o samim radionicama i načinima rada možete saznati na njihovoj web stranici.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist