Županija

Odlagalište Grabovica na javnoj raspravi

grabovica3

Upravni odjel za zaštitu okoliša i prirode Dubrovačko-neretvanske županije uputio je na javnu raspravu stručnu podlogu za ishođenje okolišne dozvole za odlagalište otpada Grabovica u Dubrovniku.

Odluku o upućivanju na javnu raspravu Stručne podloge donijelo je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode 11. ožujka 2014. godine, a javna rasprava trajat će 30 dana, od 2. svibnja do 2. lipnja.

Mjesta održavanja javnog uvida u Stručnu podlogu je upravna zgrada Grada Dubrovnika svakog radnog dana od 9 do 14 sati. Na mjestu javnog uvida biti će izložene jedna cjelovita Stručna podloga i tri sažetka Stručne podloge.

Obavijest o javnoj raspravi kao i Sažetak Stručne podloge bit će danom početka javne rasprave objavljeni javnosti i zainteresiranoj javnosti na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Javno izlaganje održati će se u utorak 27. svibnja 2014. godine u 17 sati u prostoru Velike vijećnice upravne zgrade Grada Dubrovnika. Prema zamolbi Ministarstva zaštite okoliša i prirode javnu raspravu koordinirat će i provoditi Upravni odjel za zaštitu okoliša i prirode Dubrovačko-neretvanske županije.

Pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Stručnu podlogu, javnost i zainteresirana javnost, može upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida, ili u pisanom obliku dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša i prirode Dubrovačko-neretvanske županije, Dubrovnik, Vukovarska 16., u roku utvrđenom za javnu raspravu.

Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Pročitajte još

Mljećani: ‘Nedostaje nam vrtić, veterinarska ambulanta, javni bilježnik, kino i još mnogo toga!’

Dulist

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist