DuList IN

Odgovorite točno, i zabavite se uz Zabielu!

Odgovorite točno, i zabavite se uz Zabielu!

DuList u suradnji sa Revelin Clubom dijeli ulaznice za nastup jednog od najvećih DJ-eva današnjice, Jamesa Zabiele, koji u petak 1. lipnja nastupa u CC Revelinu. 

Do sada smo podijelili tri ulaznice, a ostale tri možete osvojiti ukoliko odgovorite točno na slijedeće pitanje: Navedite barem jednog poznatog izvođača kojeg je James Zabiela remiksirao.

Podsjetimo, jedan od najvećih DJ-eva današnjice James Zabiela otvorit će u petak 1. lipnja fenomenalnu sezonu Culture Cluba Revelin. Poznat po svojim setovima u kojima pušta sve, od najtoplijih ambijentalnih pjesama,do dirty acid house i techno trackova, Zabiela u Dubrovnik donosi i energiju Ibize i najboljih ljetnih zabava.

Svi poznavatelji elektronske glazbe spremno će potvrditi da je Zabiela jedan od najvećih DJ-a današnjice. Već kao mladić “otkrio” je elektronski zvuk, zaljubljuje se u vinil te započinje DJ karijeru. Originalan stil koji je počeo razvijati, nesvrstavanje u jedan žanr i savršena tehnička izvedba ubrzo su postali dovoljni da se prepozna njegova kvaliteta. Do danas je nastupao na najvećim svjetskim festivalima, i u najpoznatijim klubovima na planeti.

Dakle, prva tri točna odgovora očekujemo na našu mail adresu info@dulist.hr! 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović