DuList IN

FOTO Spektakularnim vatrometom otvoren CineStar

FOTO Spektakularnim vatrometom otvoren CineStar

Uz brojne uzvanike i spektakulari vatromet prvo multipleks kino i prvo digitalno kino u Dubrovačkoj regiji – deseti multipleks CineStar  u Hrvatskoj – svečano je u srijedu navečer otvorio vrata u sklopu kompleksa Dvori Lapad.

 „Izuzetno nam je drago da smo pored svih gradova u Hrvatskoj napokon otvorili CineStar u  jednom od  najljepših gradova svijeta- Dubrovniku. Cilj nam je da Dubrovčani dobiju najbolje tehničke uvjete za gledanje filma i najnoviji filmski sadržaj koji ni u kojem pogledu ne zaostaje za svjetskim trendovima i kino otvaranjima“ rekao je na svečanom otvorenju CineStara Dubrovnik, Hrvoje Krstulović, član Uprave tvrtke Blitz-CineStar.

Blitz-Cinestar je apsolutni lider u ponudi filmskih sadržaja u svojim kinima. Godišnje će se u CineStaru Dubrovnik, najvećem kinu u županiji, prikazati preko 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u hrvatska kina dolaze istovremeno kad i u svjetska, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

CineStar Dubrovnik, prvi multipleks u Dubrovačko – neretvanskoj županiji i prvo u potpunosti digitalno kino, nakon večerašnjeg svečanog otvorenja, svoja će vrata službeno otvoriti sutra, 31. svibnja u sklopu poslovno- stambenog kompleksa Dvori Lapad. CineStar Dubrovnik u potpunosti je digitalizirano kino sa 3 dvorane ukupnog kapaciteta 537 sjedala. Čak 2 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Dubrovniku predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m². Na jesen će CineStar Dubrovnik u svoju eXtreme dvoranu ugraditi najnoviji trend svjetske kinematografije: Barcov Auro 11.1 3D zvučni sustav. Dubrovčani će osjetiti potpuno uranjanje u film i ultima­tivni doživljaj među prvima u svijetu. Osim toga, CineStar je u Dubrovniku upotpunio svoju ponudu sa dva vip reda u svakoj dvorani, za nenadmašivu udobnost i uživanje u filmu te je osigurao svim posjetiteljima tri sata besplatnog parkinga.   
 
Na svečanom otvorenju svi posjetitelji uživali su ne samo u prvoklasnim CineStar dvoranama već i u prigodnom vatrometu te filmovima: Snjeguljica i lovac, Bel Ami i Lockout. Od četvrtka, 31.svibnja svi posjetitelji moći će uživati u tim filmskim naslovima uz još neke hitove: Diktator, Ljudi u crnom 3,  Lorax: Zaštitnik šume, Pupijeva potraga, Bel Ami i Snjeguljica. Veliko platno CineStara i odlični filmovi sigurno će oplemeniti Dubrovnik i razveseliti svih: od najmlađih do najstarijih.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović