Grad

OD UTORKA ZABRANJENO PROMETOVANJE Asfaltira se pristupni put do parkirališta Gradac

OD UTORKA ZABRANJENO PROMETOVANJE Asfaltira se pristupni put do parkirališta Gradac

Nakon što je provedena cjelovita rekonstrukcija parkirališta Gradac započinju i radovi uređenja i asfaltiranja pristupnog puta – Ulice don Frana Bulića, i to od spoja s Ulicom branitelja Dubrovnika pa do novouređenog parkirališta. Prilikom izvođenja radova vrijedit će zabrana prometovanja predmetnom ulicom, počevši od utorka, 27. travnja 2021. pa do okončanja radova uz napomenu da će izvođač radova propuštati stanare ovog područja, a što će ovisiti o pojedinoj vrsti radova i dionici na kojoj se isti odvijaju.

Planirani završetak radova, koji obuhvaćaju uklanjanje postojećeg dotrajalog sloja asfaltnog zastora, uređenje podloge i asfaltiranje novim slojem asfaltnog zastora, je u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., a vrijednost radova iznosi oko 300.000,00 kuna.

Podsjetimo, na parkiralištu Gradac, na prostoru ukupne površine 2.400 metara kvadratnih, provedeni su radovi komunalnog, krajobraznog i hortikulturnog uređenja. Zadržan je isti broj parkirališnih mjesta, ali je osigurano nesmetano kretanje parkiralištem. Parkiralište će za korištenje i dalje služiti isključivo građanima.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist