Aktualno

OD PONEDJELJKA Nastavljaju se radovi na cesti od Zatona Velikog do Štikovice

Od ovog se ponedjeljka nastavljaju prethodno započeti radovi na cesti od Zatona Velikog do Štikovice. Riječ je o projektu ‘Izvanrednog održavanja državne ceste D8, dionica 027 od km 22+430 do km 25+480, Veliki Zaton – Štikovica’.

Naime, radovi na dionici nisu se izvodili tijekom protekla dva tjedna imajući u vidu povećanje prometa zbog turističke sezone.

-Kako bi se na optimalan način mogao privesti ovaj važan projekt svom završetku, radovi se nastavljaju pod privremenom regulacijom prometa koja uključuje semaforsku regulaciju. Hrvatske ceste d.o.o., kao investitor, zajedno s izvođačem radova učinit će sve potrebno za osiguranje kvalitetnog protoka prometa preko gradilišta – naglasili su iz Hrvatskih cesta.

Vrijednost ove investicije iznosi 17,5 milijuna kuna (bez PDV-a), a radove izvodi tvrtka Strabag d.o.o. Rok je 8 mjeseci, a početak radova bio je 26. svibnja 2020. godine.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Franković o ispisanom djetetu: Osuđujem takav način djelovanja Dubrovačkih vrtića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija