Aktualno

OD DUBROVNIKA DO KONAVALA Evo tko će sve biti bez struje

OD DUBROVNIKA DO KONAVALA Evo tko će sve biti bez struje

Kako javljaju iz Dispečerskog centra Elektrojug, od 31. siječnja do 2. veljače doći će do nestanka električne energije u Dubrovniku, Župi dubrovačkoj, Konavlima i Lozici.

Zbog potrebnih radova na niskonaponskoj mreži danas će bez opskrbe električnom energijom od 8,30 do 13 sati biti ulica Brdasta i dio ulice Gornji Kono (od br. 46 do Brdaste ulice), a mjesta Stravča, Duba i Kolići biti će bez električne energije od 12 do 17 sati.

U vremenu od 8 do 13 sati, 1. veljače, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez napajanja električnom energijom biti će Lozica (od skretanja za Lozicu do priključka za most – gornja strana).

Zbog neophodnih radova, 1. veljače od 9 do 11 bez napajanja električnom energijom bit će ulica Pera Kojakovića (iza Peveca) u Čibači te od 8 do 17 sati cijela Konavoska brda od Veljeg Dola do Dube, a u slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju.

Zbog neophodnih radova na dalekovodu, 2. veljače od 8 do 17 sati bez napajanja električnom energijom biti će mjesto Poljica u Konavlima.

Pročitajte još

ZBOG PRAZNIKA RADA Novi broj DuLista od četvrtka na kioscima!

Dulist

ODLUKA KONAČNO PRED GRADSKIM VIJEĆNICIMA Tko će moći bez ograničenja voziti oko Grada?

Dulist

DUBROVČANI IZVAN GRADA Vedrana Kristić Krsnik: Ljubav je presudila da se vratim u Zagreb gdje sam studirala

Ivana Mijić Vulinović