AktualnoUrednički izbor

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Du Motion volonteri 3

Za vikend nas očekuje osmo izdanje manifestacije Du Motion – Run-ners’ Days Dubrovnik. Za vrijeme trajanja utrke Dubrovačkog polumaratona i humanitarne utrke građana 5K u nedjelju, 28. travnja u vremenu od 9 do 13:30 sati, bit će uspostavljena posebna regulacija prometa.
Kako navode organizatori, zabrana prometovanja za sva vozila u tom vremenu uspostavit će se na sljedećim prometnicama:
Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, Nikole Tesle, Lapadska obala, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.
Obilazne prometnice su: D8 Komolac – Dubrovnik, D223 Brgat – Dubac – Dubrovnik, D3 Dubrovnik – Split zatim iz pravca Lozice i Nova Mokošica za Dubrovnik, obilazak je preko mosta Dr. Franja Tuđmana na ulicu Petra Bakića.
-Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni sportski događaj protekao u što sigurnijem ozračju – poručuju iz Du Motiona.
Iz Grada Dubrovnika naglašavaju i kako je u nedjelju 28. travnja, u vremenu od 9 do 13 sati zatvorena  rezervacija slotova za zaustavljanje autobusa na Pilama.

Prijevoznici koji već imaju zakupljen termin u ovom vremenskom razdoblju bit će preusmjereni na Ploče, a poštivanje privremene prometne regulacije na terenu će nadzirati prometni redari i policijski službenici.

Pročitajte još

MIGRANTI UKRALI VOZILO IZ SELA LOVORNO Policija upozorava: Konavljani, zaključavajte vozila!

Ivana Mijić Vulinović

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je sutra bez struje?

Dulist

U godinu dana ‘ulovljeno’ gotovo 5 tisuća krivotvorenih novčanica eura

Dulist