Aktualno

Od 3. lipnja Dubrovnik i München izravno povezani četiri puta tjedno

Od 3. lipnja Dubrovnik i München izravno povezani četiri puta tjedno

Turistička zajednica grada Dubrovnika i hrvatski avioprijevoznik Croatia Airlines predstavili su se njemačkom tržištu. Naime, predstavljena je dubrovačka turistička ponuda te ovogodišnji izravni međunarodni let Dubrovnik – München. Na prezentaciji je prisustvovao i generalni konzul Republike Hrvatske u Münchenu Vladimir Duvnjak.
Rukovoditelj prodaje za Centralnu Europu, Mato Radić, na prezentaciji je predstavio ovogodišnji ljetni red letenja Croatia Airlinesa s naglaskom na izravne međunarodne letove Dubrovnik – München, koji su planirani od 3. lipnja 2022. četiri puta na tjedan – ponedjeljkom, utorkom, petkom i nedjeljom.
Sandra Milovčević, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala je prezentaciju Dubrovnika te upoznala njemačke turističke agente i novinare s ljepotama i turističkom ponudom Dubrovnika, kao i cjelogodišnjim događanjima i poznatim festivalima. Istaknula je važnost njemačkog tržišta za Dubrovnik, koje je na visokom trećem mjestu po broju dolazaka i noćenja od početka 2022. godine, a u 2019. godini ostvarili su 111 446 dolazaka te 294 661 noćenja.
Nakon prezentacije upriličeno je i nagradno izvlačenje u kojoj je dvije povratne karte avioprijevoznika Croatia Airlines na relaciji München – Dubrovnik, tri noćenja u Hotelu Valamar Lacroma te obilazak grada u pratnji vodiča i Dubrovnik Card za posjet svim važnim atrakcijama, osvojila novinarka Julia Albrecht.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist