Aktualno

Od 1, 25 do 38, 40 kuna po kvadratu

Ponuđena cijena za zemljište koje je jučer ponuđeno vlasnicima zemljišta u Prijevoru, Rožatu i Komolcu kreće se, između 1, 25 do 38, 40 kuna za kvadrat.

Marin Pavlović s kojim su razgovarali jutros istaknuo je kako je jednom od vlasnika zemljišta uz slap ponuđena cijena od 6 kuna za kvadratni metar, što nije realna cijena s obzirom na položajnu vrijednost.

-To je neshvatljivo i sramotno, posebno zbog položajne vrijednosti i bez obzira što je riječ o poljoprivrednom zemljištu. – naglašava i dodaje kako je jučer inzistirao da se napravi Javno izlaganje o projektu izgradnje HE Ombla na području Rijeke dubrovačke:

-To nisu napravili ovdje, a jedna trećina stanovništva Dubrovnika živi na ovom području, i itekako su zainteresirani za to – naglasio je. dodavši kako prema njegovim saznanjima ogromna većina vlasnika i suvlansika nije prihvatilo ponuđenu otkupnu cijenu.

Stanovnici Prijevora, Komolca i Rožata nezadovoljni su i ogorčeni što na jučerašnji sastanak nije došao nitko od predstavnika Grada Dubrovnika, premda su bili pozvani:

-To je sramotno jer se ipak radi o projektu na užem području Grada Dubrovnika-zaključuje Pavlović. 

Pročitajte još

‘Dora’ ipak isplovljava ujutro iz Suđurđa

Dulist

POSLOVNA TAJNA! Garaža na Ilijinoj glavici krije financijske rezultate

Andrea Falkoni Račić

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija