Grad

OBNOVLJEN TEREN U MRČEVU Postavljene tri sigurnosne kamere

Kroz program redovnog održavanja sportskih terena i dječjih igrališta upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika obnovljen je sportski teren u Mrčevu.

U sklopu provedenih radova popravljena je i obojana ogradna konstrukcija s mrežom, kao i ulazna vrata. Obojani su zidovi i tribine za gledatelje, dok su na nogometnim golovima i košarkaškim konstrukcijama izvršeni potrebni popravci te su isti obojani i učvršćeni, a postavljene su i nove mrežice.

Igralište u Mrčevu, smješteno pored društvenih prostorija, od sada pokrivaju i tri sigurnosne kamere koje su povezane sa sustavom video nadzora nad dječjim i sportskim igralištima Grada Dubrovnika.

 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Mirna Batistić; ravnateljica Instituta za more i priobalje: ‘Stanje u našem moru još uvijek je ne dobro, ne zadovoljavajuće, nego odlično!’

Mia Njavro Banić

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija