Aktualno

Objavljene upute za dostavu pomoći iz inozemstva

Ravnatelj civilne zaštite uputilo je obavijest o upućivanju humanitarne pomoći iz inozemstva. U
cilju organizacije i koordinacije dostave humanitarne pomoći Republici Hrvatskoj (Sisačko-moslavačkoj županiji) pravnih i fizičkih osoba izvan Republike Hrvatske, mole organizatore da prije kretanja na put dostave podatke zbog organizacije prijelaza granice, oslobođenja od plaćanja cestarine te daljnje organizacije prihvata.

Potrebno je navesti ime i prezime vozača i drugih osoba koji dostavljaju (vozilima) humanitarnu pomoć, identifikacijski broj osobne isprave za vozača i druge osobe, registracijske oznaka vozila, tipove vozila (navesti primjerice: šleper, kamion do 4 metra visine, kamion viši od 4 metra visine, osobno vozilo, kombi vozilo), aziv graničnog prijelaza na kojem se ulazi u Republiku Hrvatsku, datum i vrijeme dolaska na granični prijelaz, krajnje odredište humanitarne pomoći, dionice autocesta koje će koristiti vozila u dolasku i povratku te datum i vrijeme korištenja autocesta u dolasku i povratku. Podaci se trebaju dostaviti na e-mail occz@civilna-zastita.hr.

 

Pročitajte još

PROMOCIJA NA IZRAELSKOM TRŽIŠTU Sviđa li vam se ‘Židovska tura u Dubrovniku?’

Dulist

GUŽVA NA GRANICI Kilometarska kolona na Kleku, čeka se i više od sat vremena

Dulist

DRUGI U HRVATSKOJ! Matej Perak zadatke iz matematike rješava za dvije sekunde

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija