Aktualno

Objavljen popis tvrtki koje su radile na obnovi u Sisačko-moslovačkoj županiji

Objavljen popis tvrtki koje su radile na obnovi u Sisačko-moslovačkoj županiji

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je popise sudionika u procesu obnove na području Sisačko moslavačke županije. Tu su projektanti i nadzor, izvođači radova te područni nadzori i revidenti.
-S obzirom na opravdani interes javnosti i niz medijskih upita u kojima su zatražene informacije o popisima projektanata i nadzora, izvođača radova, područnih nadzora i revidenta, statističkih prikaza informacija o obnovi s iskazanim vrijednostima utrošenih sredstava državnog proračuna, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavljuje informacije koje ne ometaju istražne radnje nadležnih tijela koje su u tijeku – naveli su iz ovog ureda.
-U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi. Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora – zaključuju iz državnog ureda.
Na popisu izvođača su i dvije tvrtke iz Županije, KLN Dubrovnik i Neretva Inženjering iz Ploča. Popise možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist