Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je u četvrtak i petak bez struje?

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je u četvrtak i petak bez struje?

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj TS 10/0,4 kV Plastika, ukoliko vremenske prilike dozvole, u četrvtak 21. listopada doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 15 sati u ulici Bržine – područje oko TS Plastika i bivše zgrade ‘Dalmacija Bilja’, javljaju iz Elektrojuga.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV KONO 2, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati u ulicama: Kamenarska i Privežna 11-21. Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 14 sati u naseljima Kućište, Viganj, Nakovanj i Lovište.

U petak, 22. listopada zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Uspinjača, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 14 sati u ulicama: Zagrebačka 1-2, OD GREBA ŽUDIOSKI 3 – 9, Od Srđa 2 – 26.

Također, zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 12 sati u naseljima Kliševo, Mrčevo, Mravinjac, Riđica, Dubravica, Rožetići, Prodanići(Gornji Majkovi).

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist