Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je u četvrtak i petak bez struje?

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj TS 10/0,4 kV Plastika, ukoliko vremenske prilike dozvole, u četrvtak 21. listopada doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 15 sati u ulici Bržine – područje oko TS Plastika i bivše zgrade ‘Dalmacija Bilja’, javljaju iz Elektrojuga.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV KONO 2, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati u ulicama: Kamenarska i Privežna 11-21. Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 14 sati u naseljima Kućište, Viganj, Nakovanj i Lovište.

U petak, 22. listopada zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Uspinjača, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8.30 do 14 sati u ulicama: Zagrebačka 1-2, OD GREBA ŽUDIOSKI 3 – 9, Od Srđa 2 – 26.

Također, zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 12 sati u naseljima Kliševo, Mrčevo, Mravinjac, Riđica, Dubravica, Rožetići, Prodanići(Gornji Majkovi).

Pročitajte još

ZAČINIMO BOŽIĆ LJUBAVLJU Humanitarna akcija kuhanja bakalara na sv. Mihajlu

Dulist

Naši policajci obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Dulist

VICKO MIHALJEVIĆ NA SATU POVIJESTI Branitelji su bili odlučni do zadnjega braniti svoj grad

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija