Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

Iz Elektrojuga Dubrovnik poslali su obavijest o prekidima u opskrbi električnom energijom za utorak i srijedu. Tako će zbog neophodnih radova na NN mreži u Sustjepanu, u utorak, 7. prosinca, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći do prekida u opskrbi električnom energijom od 8 do 14 sati u sljedećim ulicama: Sustjepanska obala k.br 5 i 21-57, Jurja Klovića 2, Na Letoču 2-4, Lumbura 1-6.

Zbog neophodnih radova na NN mreži u Čibači, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do povremenih prekida u opskrbi električnom energijom od 8 do 11 sati u ulicama: Put sv. Ilije i Put Sv. Luke 20 – 33.

Zbog neophodnih radova na zamjeni NN Ploče u TS 10/0,4 kV PELINE, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijomod 8 do 14.30 sati u sljedećim ulicama: Celestina Medovića od k.br. 4, Palmotićeva od k.br. 6, Od Sigurate od k.br. 6, Antuninska od k.br. 4, Nalješkovićeva 7 i od k.br. 11, Kunićeva 5 i od k.br. 7, Petilovrijenci od k.br. 6, Vetranićeva 5 i od k.br. 7, Zamanjina od k.br. 9A, Dropčeva od k.br. 6, Žudioska od k.br. 7, Kovačka od k.br. 6, Zlatarska od k.br. 5 i Prijeko (svi parni brojevi).

U srijedu, 8. prosinca, zbog potrebe radova u TS 10(20)/0,4 kV Karmen, bez opskrbe električnom energijom u vremenskom razdoblju od 8 do 17 sati bit će sljedeće ulice: dio Lučarice, Između Polača k. br. 1-3, Kaznačićeva, Marojice Kaboge, Dinka Ranjine, Uz Jezuite od k. br. 5, Androvićeva, Kneza Hrvaša, Gradićeva, Stulina, Ilije Sarake, Pobijana, Restićeva, Đura Baglivija, Bandureva, Braće Andrića, Od Pustrijene, Stajeva, Za Karmenom, dio Kneza Damjana Jude, Ispod Mira, Poljana Ruđera Boškovića, dio Bunićeve Poljane.

Zbog radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 9 sati u naseljima Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica te u naseljima Rožetići, Prodanići i Dubravica u vremenu od 8 do 16 sati. Također doći će do povremenih prekida za naselja Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica u vremenskom razdoblju od 14 do 16 sati.

Zbog potrebe radova na SN mreži doći će do prekida u isporuci eleltričnom energijom u vremenu od 8 do 15 sati u naselju Zaradeže. Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u mjestu Topolo dolazit će do povremenih prekida opskrbe električnom energijom za predio Klačina od 10 do 15 sati.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist