Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

Iz Elektrojuga su uputili obavijest o neophodnim radovima zbog kojih pojedine ulice neće imati struje. U ponedjeljak, 16. kolovoza, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Mandaljena, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 13 sati u ulicama: Put Don Antuna Kriletića i Pod Mandaljenom k.br. 2, 4 i 6.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Koločep 3, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 d0 13 sati u ulicama: Donje Čelo k.br. 1-38.

U utorak, 17. kolovoza zbog neophodnih radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, dolazit će do povremenih kraćih prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 9.30 do 11 sati u mjestima Korčula, Lumbarda i Žrnovo.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija