Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

Iz Elektrojuga su uputili obavijest o neophodnim radovima zbog kojih pojedine ulice neće imati struje. U ponedjeljak, 16. kolovoza, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Mandaljena, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 13 sati u ulicama: Put Don Antuna Kriletića i Pod Mandaljenom k.br. 2, 4 i 6.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Koločep 3, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 d0 13 sati u ulicama: Donje Čelo k.br. 1-38.

U utorak, 17. kolovoza zbog neophodnih radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, dolazit će do povremenih kraćih prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 9.30 do 11 sati u mjestima Korčula, Lumbarda i Žrnovo.

Pročitajte još

FOTO Vijenci i cvijeće za sve poginule na moru

Dulist

43 PREKRŠAJA Trgovci zavaravali kupce tijekom ljetnog sniženja i akcija za početak škole

Dulist

AUDICIJA U NEDJELJU Dođite i postanite Linđovac!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija