AktualnoUrednički izbor

‘DUNDO MIŠO, JESTE LI TO VI?’ Priča iz Konavala koja vraća vjeru u ljude

'DUNDO MIŠO, JESTE LI TO VI?' Priča iz Konavala koja vraća vjeru u ljude

Na stranici Zavazda Konavle pronašli smo priču koja vraća vjeru u ljude i u našu mladost. Naime, na stranici je prenesen status gospodina Miha Kocelja kojemu je u kratkom roku vraćen izgubljeni novčanik sa svim dokumentima, karticama, novcem. Sve zahvaljujući mladom Konavljaninu Pavu Caputu.

-Sve mi je bilo unutra! Prvo nevjerica, pa onda sistematsko pretraživanje auta i kamiona koji sam neposredno prije vozio… Ništa! Odem do ‘Dvije rote’ i popijem čašu vode da ne umrem od muke i ispričam kolegama bajkerima što me snašlo, a jedan od njih mi kaže da ne brinem previše jer će netko to sve izgubljeno pronaći i vratiti mi! – napisao je gospodin Kocelj. Nakon toga mu je zazvonio telefon.

– Nepoznat broj! Dundo Mišo jeste li to Vi? Kažem da jesam, a on me pita gdje da mi donese novčanik koji je našao! Pa ima li to igdje osim u Konavlima? Mladić je sin Iva Caputa, carinika sa Karasovića koji je odgajao svoje dijete da bude pošten građanin RH. Iznad svega pošteni Konavljanin. Bravo Ivo – istaknuo je Kocelj.

 

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist