Grad

Nuncijata će se osvijetliti, kroz desetak dana stižu pale

U okviru plana investicijskog održavanja sustava javne rasvjete za 2018. godinu putem Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu, Grad Dubrovnik je započeo radove na postavljanju javne rasvjete na do sada neosvijetljenom području uz državnu cestu D-8 na području Nuncijate.

U tijeku su građevinski radovi, a kroz narednih 10-ak dana planira se izvršiti postavljanje 12 novih stupnih mjesta na dionici dugoj oko 400 metara. Novom javnom rasvjetom bit će obuhvaćena i tri autobusna ugibališta na ovom području.

Ističemo da je projekt cjelovite rekonstrukcije državne ceste D-8 na potezu od Mosta dr. Franja Tuđmana do Ilijine glavice u nadležnosti je Hrvatskih cesta. U međuvremenu, dok se navedena investicija ne realizira, a u cilju povećanja sigurnosti građana s predjela Nuncijate, Grad Dubrovnik pristupio je izradi ovog, privremenog rješenja.

Javna rasvjeta se izvodi u skladu s najvišim svjetlo-tehničkim standardima i normama za cestovnu rasvjetu.

Podsjetimo, u veljači je nova javna rasvjeta postavljena na području Gornjeg Konala, i to na također do sada neosvijetljenim dijelovima ulica koje izlaze na državnu cestu.

Pročitajte još

Mirna Batistić; ravnateljica Instituta za more i priobalje: ‘Stanje u našem moru još uvijek je ne dobro, ne zadovoljavajuće, nego odlično!’

Mia Njavro Banić

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ovo su najbolji dubrovački doktori!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija