DuList IN

NOVOST U UVALI Tutto Bene je pun pogodak!

NOVOST U UVALI Tutto Bene je pun pogodak!

Fast food i pizzeria Tutto bene nedavno je, nakon stare gradske jezgre, otvorio svoja vrata i na novoj prekrasnoj lokaciji u Uvali Lapad.

Objekt je smješten u ugodnom ambijentu, okružen prirodom i moderno uređen, a sastoji se od dva dijela. Prvi je fast food gdje možete naručiti i ponijeti razne sendviče, kebab, burgere ali i nešto laganije tortille s puno povrća. Do fast fooda nalazi se pizzeria s prostranom terasom gdje ujutro možete doručkovati i popiti kavu ili navečer uživati u koktelima koji se prave ispred gostiju, a istovremeno pojesti fini ručak ili večeru.

Ponuda je raznovrsna, menu sadrži veliki izbor pizza, burgere, pileća krilca s umacima, salate, lazanje kao i domaće kolače. Između velikog broja pizza, točnije njih 26, od onih klasičnih do pizze afrodizijak koja sadrži čokoladu, cimet i orahe, sigurno će svatko naći nešto za sebe, a ako i ne nađe postoji i mogućnost slaganja pizze po izboru gosta.

U ponudi su razne vrste piva i vrhunska hrvatska vina iz Istarskih, Konavoskih , Peljeških i Slavonskih vinograda.

Domaći gosti su česti posjetitelji u Tutto bene-u, što govori o kvaliteti hrane i usluge kao i pažnji prema domaćim ljudima, a potvrda tome su brojne pohvale i činjenica da se uvijek rado vraćaju. Uz sadašnje popuste za domaće goste od 20 %, u fast foodu i u restoranu, planira se i osmišljavanje njima prilagođenog zimskog menua.

Moguća je rezervacija stolova za razna događanja i organiziranje proslava što možete učiniti na 020 641 726.

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo