Zanimljivosti

Novogodišnje želje (6)

Voditeljica – novinarka Darija Mikulandra i upravitelj Instituta za povijesne znanosti u Dubrovniku HAZU, te gradski vijećnik HNS-a Nenad Vekarić za duList su iznijeli svoja očekivanja od Nove 2012. godine. A što su poželjeli pročitajte u nastavku.

Puno zdravlja, ljubavi i uspjeha

Darija Mikulandra Žanetić:
Očekujem puno zdravlja, to mi je najbitnije, te ljubavi, a sreća i posao će se nadam onda sami posložiti. Također želim i nadam se razumijevanju među ljudima, te da budemo pošteđeni elementarnih nepogoda poput poplava, potresa, te ratova. Našim sugrađanima bih poželjela puno zdravlja, ljubavi i uspjeha, i naravno sve ovo što sam poželjela sebi.
 
Topla godina usprkos lošim najavama

Nenad Vekarić:
Naše žarko dubrovačko sunce grijat će nas i u sljedećoj godini i zato očekujem toplu godinu bez obzira na loše najave. Svojim sugrađanima bih u prvom redu zaželio dobro zdravlje, dobro raspoloženje i pozitivno razmišljanje jer su to glavni preduvjeti da se pronađe komadićak prostora koji nije u hladu.

To isto poželio bih i svojoj djeci, svojim studenticama i studentima, kolegicama i kolegama, svim meni dragim ljudima i samome sebi – i ako mi se ta želja ostvari – za nas nema zime!

Pročitajte još

BESPLATNI WEBINARI Kako proširiti svoje poslovanje ili se ‘progurati’ na tržištu?

Dulist

BOLJE OD BILO KOJEG SHOWA Kreće nova sezona Kluba mladih znanstvenika

Dulist

‘LIJEPO JE KAD SE DRŽI DO TRADICIJE’ Luminacija u Čibači uoči blagdana sv. Luke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija