Zanimljivosti

Novogodišnje želje (6)

Novogodišnje želje (6)

Voditeljica – novinarka Darija Mikulandra i upravitelj Instituta za povijesne znanosti u Dubrovniku HAZU, te gradski vijećnik HNS-a Nenad Vekarić za duList su iznijeli svoja očekivanja od Nove 2012. godine. A što su poželjeli pročitajte u nastavku.

Puno zdravlja, ljubavi i uspjeha

Darija Mikulandra Žanetić:
Očekujem puno zdravlja, to mi je najbitnije, te ljubavi, a sreća i posao će se nadam onda sami posložiti. Također želim i nadam se razumijevanju među ljudima, te da budemo pošteđeni elementarnih nepogoda poput poplava, potresa, te ratova. Našim sugrađanima bih poželjela puno zdravlja, ljubavi i uspjeha, i naravno sve ovo što sam poželjela sebi.
 
Topla godina usprkos lošim najavama

Nenad Vekarić:
Naše žarko dubrovačko sunce grijat će nas i u sljedećoj godini i zato očekujem toplu godinu bez obzira na loše najave. Svojim sugrađanima bih u prvom redu zaželio dobro zdravlje, dobro raspoloženje i pozitivno razmišljanje jer su to glavni preduvjeti da se pronađe komadićak prostora koji nije u hladu.

To isto poželio bih i svojoj djeci, svojim studenticama i studentima, kolegicama i kolegama, svim meni dragim ljudima i samome sebi – i ako mi se ta želja ostvari – za nas nema zime!

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist