Zanimljivosti

Novogodišnje želje (4)

Očekivanja od Nove nam 2012. godine na poslovnom planu iznijeli su za duList gradska pročelnica za urbanizam Jelena Lončarić te pjevač i nezavisni gradski vijećnik Milo Hrnić.

Sretna i uspješna Nova!
Jelena Lončarić:
U 2012. godini očekujem uspješan završetak izrade Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada i Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te nekoliko Detaljnih i Urbanističkih planova uređenja kojima će se potaknuti veliki investicijski ciklus na području Grada.

Također se radujem i postavljanju reljefa postaja Križnog puta na Srđu te pokretanju natječaja za umjetničko rješenje spomenika bl. Ivanu Pavlu II za kojeg me vežu i lijepe osobne uspomene, a vjerujem i brojne naše sugrađane.
Ujedno svim sugrađanima želim sretnu i uspješnu Novu 2012.
 
Godina provedena u ljubavi

Milo Hrnić:
Svakako svima želim da godina bude s dosta zdravlja i provedena u ljubavi, a svakako da nas ova recesija ne pogađa toliko koliko neki očekuju ili ne očekuju. Volio bi da prođemo malo bezbolnije i da sezona bude dobra.

A kad je svima dobro, onda je dobro i nama izvođačima, to je logično. Kad narod ima sredstava za život dostojan čovjeka, onda ima i za kulturu. Ne mogu odvojiti svoje želje od ovih upućenih ljudima.

Pročitajte još

DESETI ‘TJEDAN KARIJERA’ Početak obilježavanja 20 rođendana Sveučilišta u Dubrovniku!

Dulist

Najpoznatiji zabavni park u Njemačkoj i Europi dio posvećuje Hrvatskoj!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Cvijet iskrenosti… I ljubavi, sreće, sigurnosti!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija