Zanimljivosti

Novogodišnje želje (2)

Novogodišnje želje (2)

U nastavku naše novogodišnje ankete donosimo želje i očekivanja glasnogovornika Grada Dubrovnika Zorana Obradovića, te gradske vijećnice SDP-a Ane Miličić Kordić.

 
Optimističan sam

Zoran Obradović:
U 2012. godini se prije svega nadam puno zdravlja i sreće jer uz njihovo obilje sve ostalo se trudom i zalaganjem može postići, a to želim i svim čitateljima duLista.
Na poslovnom planu, trudit ću se nastaviti se usavršavati u radu, svjestan odgovornosti omogućavanja maksimalno transparentnog i dostupnog uvida u sve aktivnosti Grada Dubrovnika. Zadovoljan sam vlastitim rezultatima u 2011. godini, ali sam uvjeren da uvijek može bolje i tome ću težiti.

Budući da će Grad Dubrovnik, kao i značajan broj privatnih ulagača po najavama u 2012. godini krenuti u veliki investicijski ciklus optimističan sam oko općeg raspoloženja u Gradu te se nadam da će nam slijedeća godina donijeti dugoročnu pozitivnu perspektivu, za razliku od prošlih recesijskih godina u kojima je nedostajalo vjere i nade u bolju i sigurnu budućnost.

Do ljeta 2012. očekujem postati magistar diplomacije i međunarodnih odnosa na Dubrovnik International Universityu – dvije trećine ovog akademskog puta sam uspješno prešao u 2011. godini, a nadam se da ću uz posao u idućem semestru imati dovoljno vremena i koncentracije za pisanje i obranu diplomskog rada. Ishod ovog pothvata će mi svakako obilježiti iduću godinu, a nadam se izravno utjecati i na one koje tek dolaze.

Sreće i radosti nema bez dragih ljudi – djevojke, obitelji i prijatelja pa najviše od svega u 2012. želim što više vremena provoditi s njima, dobro se zabavljati, putovati i uživati više nego u ijednoj prošloj godini.
 
Neka nam „stresovi“ budu pozitivni i motivirajući

Ana Miličić Kordić:
Nažalost, živim kao i većina, toliko brzo i zaokupljeno svakodnevicom da ne stignem ni razmišljati o očekivanjima. Ipak, nadam se da ću ja osobno, za razliku od godine koja prolazi, u 2012.g. biti daleko staloženija i fokusiranija na bitne stvari, i u poslu, i na osobnom planu.

U svakom slučaju znam da mi 2012. g. neće biti godina nekog pretjeranog mira i odmora, ali to niti ne očekujem. Samo se nadam da će nam svima "stresovi", kako osobni, tako i oni na širem društvenom planu, biti pozitivni i motivirajući.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist