Sport

NOVO IME ZA NOVE POBJEDE VK Jug potpisao ugovor s Adriatic osiguranjem

NOVO IME ZA NOVE POBJEDE VK Jug potpisao ugovor s Adriatic osiguranjem

Generalni sponzorski ugovor između Vaterpolskog kluba Jug AO i osiguravateljske kuće Adriatic osiguranje potpisali su ovog četvrtka na bazenu u Gružu predsjednik kluba Tomislav Dumančić i predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić.

-Jug je najuspješniji kolektiv te je pun trofeja u mlađim i seniorskim kategorijama. Ukupno smo ih do sada osvojili 64. Jug uvijek ide dalje, traži nove uspjehe i trofeje na svim poljima. Jug ima i društveno odgovorno poslovanje i to je jedan od najvećih uspjeha. Za to je potrebno zatvoriti financijsku konstrukciju. Uspjeli smo naći partnera Adrtiatic osiguranje koje je prihvatio našu ponudu da nas sljedećih pet godina prati u budućim uspjesima. Bilo ih je vrlo lako nagovoriti. Nakon što smo rekli mi želimo vas, oni su rekli isto. U roku od pet minuta pao je dogovor i krećemo dalje u petogodišnje pobjede i sljedećih 100 godina čekamo s Adriatic osiguranjem. To je samo početak, iskreno se nadam da će ta suradja prerasti u još dugoročniju – rekao je Tomislav Dumančić.

Ispred Adrtiatic osiguranja predsjednik uprave Goran Jurišić naglasio je kako mu je iznimno drago te da je ponosam što ovo osiguranje nakon 27 godina uspješnog poslovanja ima tri nova početka.

-Prvi početak je promjena imena naše osiguravajuće kuće iz Jadransko u Adriatic osiguranje, drugi početak je naše poslovanje u Italiji i internacionalizacija našeg poslovanja te početak jednog divnog prijateljstva i partnerstva između Adriatic osiguranja i VK Jug. Adriatic osiguranje je od jednog malog osiguravatelja u prošloj godnini došao do trećeg mjesta na hrvatskom osiguravateljskom tržištu. Ovogodišnji nam poslovni prihodi idu prema željenome cilju, a to je ostvarenje 100 milijuna eura premijskog prihoda i učvršćenje naše pozicije. AO je  društveno odgovorna kompanija i želimo dio uspjeha podijeliti sa zajednicom u kojoj radimo i bez koje ne bi bilo ovog osiguranja – rekao je Jurišić te dodao kako je VK Jug AO simbol Dubrovnika i Hrvatske te da su se prepoznali jer dijele iste vrijednosti te da im je za to trebalo samo pet minuta da se dogovore.

-Duboko sam uvjeren da ćemo se naći ovdje za pet godina na velikoj stotoj obljetnici i potpisati novi ugovor. Jug sada ima novo ime za nove pobjede. Želim dečkima sutra još jednu novu pobjedu tako da se veselimo zajedničkim uspjesima i plovidbama koje su pred nama – zaključio je Jurišić.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist