Sport

Mladi vatrogasci pokazali pravo umijeće na Kupu Vatrogasne zajednice županije

U nastojanju da u svoje redove okupi što više mladih vatrogasaca Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, ove je nedjelje na nogometnom igralištu u Stonu, održala vatrogasno natjecanje pod nazivom KUP Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Ovo je bilo vatrogasno natjecanje djece od 6 do 12 godina i mladeži od 12 do 16 godina.

Natjecanje je okupilo veliki broj mladih vatrogasaca s područja cijele Dubrovačko-neretvanske županije, koji su pokazali svoje umijeće urukovanju vatrogasnom opremom.

Natjecateljske aktivnosti su važan segment ukupne vatrogasne djelatnosti.

Vatrogasna natjecanja su nužna za uključivanje mladih u dobrovoljna vatrogasna društva, te za snaženje duha zajedništva u vatrogasnim postrojbom, uvježbavanja za provedbu vatrogasne djelatnosti, te na kraju, ali ništa manje važno, za druženje mladih vatrogasaca.

Na ovom vatrogasnom natjecanju, Kupu Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, najuspješniji su bili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slano, a u stopu su ih pratili i mladi vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Orašac, Metković, Mljet i Orebić.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] PJESMA, SKANDIRANJE, BAKLJE… Bili učinili đir Stradunom, Porporela gorila

Dulist

NAKON PET GODINA Mario Hezonja zaigrao za reprezentaciju

Dulist

SANDRO SUKNO ZA DULIST ‘Presretan sam! Nadam se da ću se dokazati’

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija