Aktualno

NOVI PR-OVAC SVEUČILIŠTA Od tri važeće prijave povjerenstvo odabralo Mislava Čimića

blank

Diplomirani novinar Mislav Čimić izabran je kao najbolji kandidat na natječaju za stručnog suradnika u Uredu za odnose s javnostima Sveučilišta u Dubrovniku, potvrdio je za DuList rektor Sveučilišta u Dubrovniku Nikša Burum. Na natječaj se, kako je DuList već pisao, javilo 14 kandidata, a tročlano neovisno povjerenstvo obavilo je razgovore s troje kandidata koji su ušli u uži izbor te za poziciju predložili upravo Čimića koji će, ukoliko prihvati poziciju, na tom mjestu zamijeniti dosadašnju glasnogovornicu Sveučilišta Sandru Buratović Maštrapa. Ipak, izbor najboljeg kandidata nije prošao bez ‘trzavica’. Naime, kako DuList doznaje, dvije kandidatkinje koje su uz Čimića ušle u uži izbor, izrazile su nezadovoljstvo svojim neizborom jer upravo one imaju diplomu odnosima s javnostima, odnosno PR-a, dok je Mislav Čimić diplomirani novinar.

Podsjetimo, Buratović Maštrapa u prosincu prošle godine otišla je s pozicije voditeljice Ureda za odnose s javnostima i glasnogovornice Sveučilišta. Naime, Buratović Maštrapa izabrana je u suradničko zvanje i na radno mjesto asistentice na Odjelu za komunikologiju. Natječaj je raspisan početkom mjeseca, točnije 8. ožujka, a trajao je osam dana. Pored općih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa, kandidat je morao ispunjavati i stručne uvjete. Trebao je imati dodiplomski ili diplomski sveučilišni studij odnosa s javnostima ili medija, tri godine radnog iskustva, organizacijske i prezentacijske sposobnosti i vještine, napredno poznavanje rada na računalu i aktivno znanje engleskog jezika. Prema uvjetima natječaja, izabrani kandidat sklopit će ugovor o radu, uz obvezni probni rad od šest mjeseci.

Pročitajte još

Tko je bez struje?

Dulist

POVIJESNI TRENUTAK! Hrvatska je od danas cjelovita, spaja se zadnji dio Pelješkog mosta

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija