Aktualno

Novi otkazi u Atlasu, radnici zabrinuti!

Radničko vijeće Atlasa zabrinuto je stanjem u ovoj putničkoj agenciji, s čime su upoznali i gradonačelnika Andra Vlahušića.

Naime, radničko je vijeće gradonačelnika upoznalo sa sve češćim preseljenjima službi u Zagreb te izrazilo zabrinutost za daljnju sudbinu agencije i njenih zaposlenika.

U tijeku je peti program zbrinjavanja radnika u dvije godine, ovaj put bez posla ih ostaje četrnaestero, a za tri tjedna najavljena su nova otpuštanja, javljaju iz gradske uprave rezime sastanka s gradonačelnikom.

Stoga se u ovoj neizvjesnoj situaciji radničko vijeće obratilo za pomoć Gradu Dubrovniku, na čemu im je gradonačelnik Vlahušić zahvalio i obećao kako će učiniti sve da se stanje popravi, te da će razgovarati sa sadašnjim vlasnicima o njihovim budućim namjerama.

– Atlas je za Dubrovnik brend kao Linđo i VK Jug, brend stvaran desetljećima, stoga ga je važno čuvati i održati – naglasio je gradonačelnik.

Prije rata u Atlasu Dubrovnik bilo je zaposleno 1400 Dubrovčana, danas ih je ostalo 63 stalno zaposlenih. Trenutnom stanju pogodovalo je razdvajanje agencije od Atlas nekretnina prije nekoliko godina. Gradonačelnik Vlahušić zaključio je kako Dubrovnik danas treba snažnu i jaku, izvornu dubrovačku agenciju, kakva je nekoć bila Atlas.

Pročitajte još

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija