Aktualno

Jedan nadzire, 3,6 radi!

Domouprava, gradsko društvo, u prošloj je godini povećala broj članova nadzornog odbora.

Dubrovačka javnost o toj je činjenici mogla saznati tek ako joj je pod ruku dopalo izvješće o radu ovog društva, koje je u posljednje tri godine nekako uspjelo ostati po strani raznih previranja, afera i svega onoga što se u pojedinim gradskim poduzećima događalo. No, bez pomnog čitanja izvješća o radu u 2011. godini i ta bi činjenica ostala nepoznata.

U Nadzorni odbor Domouprave tako su lani ušli nezavisni gradski vijećnik Milo Hrnić te SDP-ovac Marko Grgurević. Objašnjenje o povećanju broja članova nadzornog odbora s tri na pet, čime su naravno povećani i troškovi izdataka za čak 25 posto, dobili smo od samog Grada Dubrovnika u čijem je Domouprava vlasništvu:
 
ŠIROKI OBIM POSLA TRAŽI VEĆI NADZOR?!
 
– Ocijenjeno je kako je potrebno povećati broj članova Nadzornog odbora zbog širokog obima posla ove tvrtke, a samim time i veće potrebe za kvalitetnim nadzorom svih aktivnosti, s ciljem podizanja zadovoljstva korisnika usluga Domouprave – kratak je odgovor kojega je duList dobio od Grada Dubrovnika.

No, zato nam nije odgovoreno je li samo u Domoupravi napravljen ovakav potez ili ima još tvrtki u (su)vlasništvu Grada u kojima se eto ukazala potreba za povećanim nadzorom.

Više o obimu posla Domouprave, kao i članovima Nadzornog odbora tog društva, možete pročitati u novom broju tjednika duList koji se od srijede nalazi na kioscima.

Pročitajte još

JESTE LI GA OSJETILI? Potres jačine 4.8 po Richteru u Albaniji

Dulist

DR. IRIS LONČAR O KRAJU JEFTINOG NOVCA ‘Rast kamatnih stopa možemo očekivati već krajem ove godine’

Iva Dedo

NOVA AKCIJA U PONEDJELJAK Darujte krv i učinite svijet zdravijim!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija