Politika

NOVI GRADSKI PROČELNIK STIŽE IZ KONAVALA? Mikulić: ‘Ako se i kad se objavi natječaj, spreman sam se na njega prijaviti’

NOVI GRADSKI PROČELNIK STIŽE IZ KONAVALA? Mikulić: 'Ako se i kad se objavi natječaj, spreman sam se na njega prijaviti'

Konavoski pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama Miljenko Mikulić trebao bi preći na čelo novog Upravnog odjela Grada Dubrovnika, kako doznajemo iz neslužbenih izvora. Naime, riječ je o Upravnom odjelu u kojem će novi pročelnik biti zadužen za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu te – promet. Kontaktirali smo Mikulića za izjavu.

-Postoji mogućnost za dolazak. Vi znate da se na mjesto pročelnika dolazi putem natječaja. Ako se i kad se objavi, ja sam se spreman na njega prijaviti. Bilo bi neozbiljno išta drugo reći – rekao je Mikulić za DuList.

Inače, Mikulić je diplomirani ekonomist. Radio je kao direktor poslovnice Tiska d.d. od 2016. do početka listopada 2017. godine. Prije toga, sedam godina je bio zaposlen u Hrvatskoj poštanskoj banci u Odjelu poslovanja gospodarstvom, a godinu dana ranije kao voditelj nabave u Konelu. Tri godine bio je direktor operacija u Parku Prevlaka, a godinu dana i direktor punionice izvorske vode Viva. Karijeru je započeo na poslovima planova i analize za Hotel Neptun.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist