Politika

NOVI GRADSKI PROČELNIK STIŽE IZ KONAVALA? Mikulić: ‘Ako se i kad se objavi natječaj, spreman sam se na njega prijaviti’

blank

Konavoski pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama Miljenko Mikulić trebao bi preći na čelo novog Upravnog odjela Grada Dubrovnika, kako doznajemo iz neslužbenih izvora. Naime, riječ je o Upravnom odjelu u kojem će novi pročelnik biti zadužen za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu te – promet. Kontaktirali smo Mikulića za izjavu.

-Postoji mogućnost za dolazak. Vi znate da se na mjesto pročelnika dolazi putem natječaja. Ako se i kad se objavi, ja sam se spreman na njega prijaviti. Bilo bi neozbiljno išta drugo reći – rekao je Mikulić za DuList.

blank

Inače, Mikulić je diplomirani ekonomist. Radio je kao direktor poslovnice Tiska d.d. od 2016. do početka listopada 2017. godine. Prije toga, sedam godina je bio zaposlen u Hrvatskoj poštanskoj banci u Odjelu poslovanja gospodarstvom, a godinu dana ranije kao voditelj nabave u Konelu. Tri godine bio je direktor operacija u Parku Prevlaka, a godinu dana i direktor punionice izvorske vode Viva. Karijeru je započeo na poslovima planova i analize za Hotel Neptun.

Pročitajte još

Dubrovkinja Danica Juričić Spasović u utrci za šeficu zagrebačkog SDP-a

Dulist

TAJNE SNIMKE SVE OTKRILE Matija Posavec sve priznao i podnio ostavku na mjesto župana

Dulist

Srđ je grad: Smije li Grad Dubrovnik dozvoliti sebi takav promašaj da ne kupi prostor TUP-a?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija