Sport

NOVI DERBI U GOSPINOM POLJU U sastavu Daničić i Đuraš: ‘Idemo po pobjedu!’

NOVI DERBI U GOSPINOM POLJU U sastavu Daničić i Đuraš: 'Idemo po pobjedu!'

Derbi 13. kola 1. Hrvatske malonogometne lige igra se večeras u dvorani Gospino polje. Square će ugostiti Olmissum koji je u poretku na visokom drugom mjestu, odmah iza aktualnog prvaka Novog Vremena iz Makarske.

Osim odličnih rezultata Omišani se mogu pohvaliti i da su ove sezone igrali finale Kupa. Igrači trenera Antun Bačića osvojili su 21 bod te je u večerašnjoj utakmici jedini imperativ pobjeda.

U Gospino polje prvi put stiže malonogometni klub iz Omiša, a svjestan važnosti večerašnje utakmice, ali i vrlo zahtjevnog i teškog protivnika je Ante Daničić koji će večeras biti u sastavu nakon dužeg izbivanja.
– Radi se stvarno o jednoj kvalitetnoj momčadi što dosadašnji rezultati to i potvrđuju. Za početak sezone su se dobro pojačali te sukladno tome na polusezoni nisu doveli nikog novog jer im nije potrebe za dodatnim igračima, jasan je Ante Daničić.
Uz Daničića, u sastav Squarea večeras se vraća i Maro Đuraš koji je izbivao dulje vremena zbog ozljede. Treneru Bačiću i pomoćniku Matu Cvjetkoviću večeras su još na raspolaganju Turuk i Primić (vratari), Džanković, Cvjetković, Gašpar, Kuraja, Carlos, Keko, Konsuo, Nebergoj, Pele i Hrkać.

– Malo ozljede, malo reprezentacija i jednostavno smo izgubili kontinuitet zajedničkog treninga i utakmica. To se nažalost odrazilo u posljednje tri utakmice na rezultatu, ali nadam se da ćemo što prije pokazivati igre kao i u prvom dijelu sezone i da ćemo se već večeras vratiti pobjedama, zaključio je Daničić.
Utakmica između Squarea i Olmissuma igra se večeras od 20.30 u dvorani Gospino polje.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist