Sport

NOVA POJAČANJA Square vratio Šimunovića i Hasanovića

NOVA POJAČANJA Square vratio Šimunovića i Hasanovića

Nakon Adrijana Micevskog, reprezentativca Makedonije, iz dubrovačkog prvoligaša stižu izvrsne vijesti o novim pojačanjima!

Uprava kluba obnovila je suradnju sa Matom Šimunovićem i Denisom Hasanovićem te je na taj način trener Marinko Mavrović dobio dodatnu širinu i kvalitetu u obrani i napadu. Posebno valja istaknuti da je MNK Square već dulje vremena igrao bez klasičnog pivota, a Šimunović je upravo na toj poziciji najdominantniji, što otvara nove mogućnosti u varijantama i sustavu igre.

Denis Hasanović je s druge strane iznimno siguran i pouzdan igrač koji unosi mirnoću u zadnju liniju.

-U kontaktu s Upravom uspjeli smo dogovoriti ponovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je da smo dobili priliku ponovno zaigrati u 1. HMNL koja je svake godine sve jača! Osobno jedva čekam početak prvenstva te se nadam što boljim rezultatima pred ‘najjačim’ navijačima Prve lige! – rekao je popularni ‘Has’.Trener Mavrović ne krije zadovoljstvo novim pojačanjima:

– Sretan sam što je Uprava obnovila suradnju s ova dva odlična igrača. Uvelike će nam biti od koristi, a pogotovo zbog pozicija na kojima igraju. Hasanović je sam po sebi miran i staložen igrač, dok je Šimunović klasa za sebe te njegova pozicija pivota jamči kvalitetniji i agresivniji napad.

Mato Šimunović s druge strane otvoreno, bez ‘kočnice’, najavljuje da će Square, kao jedan odličan kolektiv ove sezone zasigurno ‘srušiti’ Nacional u Dubrovniku! Uz to, ističe da je sretan povratkom u Klub te među igrače koje odlično poznaje.

Nakon ostanka Tomislava Bevande te dolaska Adrijana Micevskog, Mata Šimunovića i Denisa Hasanovića iz Squarea poručuju navijačima da na pojačanjima za novu sezonu još nisu stali!

Pročitajte još

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist