Aktualno

NOVA DIREKTORICA TZ-a Ana Hrnić: ‘Ovo je za mene veliki profesionalni izazov’

NOVA DIREKTORICA TZ-a Ana Hrnić: ‘Ovo je za mene veliki profesionalni izazov’

Ana Hrnić nova je direktorica Turi­stičke zajednice grada Dubrovnika. Dobila je jednoglasnu potporu članova Turističkog vijeća TZ-a na 14. sjednici koja se održala ovog ponedjeljka.
— Prije svega, zahvaljujem na povjerenju Turističkom vijeću koje me jednoglasnom odlukom podržalo kao kandidata i odabralo. Nadam se da ću čim prije stupiti na svoje novo radno mjesto. No, ne znam još koji će to točno biti dan. Veselim se jer je to za mene jedan veliki profesionalni izazov. Dat ću sve od sebe da opravdam uka­zano povjerenje koje su mi dali kolege iz Turističkog vijeća i iz struke – rekla je Hrnić koja ističe kako ima brojne planove.
— No, prije svega želim doći u Turističku zajednicu i upoznati se s novim kolegicama i kolegama. Sad je rano konkretizirati i reći što ću prvo napraviti. Nastojat ću svoj program izrealizirati na najbolji mogući način – ističe nova direktorica.

Nastojat ću svoj program izrealizirati na najbolji mogući način

Tri prijave
Ana Hrnić, inače kći Gorana Hrnića, direktora Gulliver Travela, u javnosti se i prije početka natječajnog postupka spominjala kao najizglednija kandidat­kinja. Javnu su joj potporu iskazali gra­donačelnik Mato Franković, ali i pred­sjednik DUSTRA-e Željko Raguž.
— Anu Hrnić poštujem, poštujem njen životni put i sve ono što je radila u turističkoj agenciji Gulliver gdje je zaposlena i mislim da ona sigurno može doprinijeti – rekao je Franković početkom siječnja. Tom je prilikom naglasio kako je ‘Grad rasadnik turi­stičkih stručnjaka koji su sposobni voditi hotele, resorte, i TZ i očekujem i više prijava od jedne’. Inače, uz njenu su prijavu za ovu poziciju, bile i one Tončija Skvrce te Aide Džubur.
Hrnić na mjesto direktorice TZ-a grada Dubrovnika dolazi nakon odla­ska Romane Vlašić koja je tu dužnost obnašala od siječnja 2013. godine. Pod­sjetimo, Vlašić je sredinom prosinca podnijela neopozivu ostavku na mjesto direktorice. Ostala je raditi u Turistič­koj zajednici i to kao voditeljica Kongre­snog ureda i razvoja stranih tržišta. • MP

Foto: Zvonimir Pandža

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist