Sport

NK GOŠK upisao treći poraz sezone, domaćin NK OSK Otok slavio s rezultatom 4:3

NK GOŠK upisao treći poraz sezone, domaćin NK OSK Otok slavio s rezultatom 4:3

U srijedu u 7. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Jug NK GOŠK – Dubrovnik 1919 izgubio je od domaćina NK OSK Otok rezultatom 3:4.

– Čak tri pogotka postigli smo danas u Otoku protiv OSK-a, ali nažalost i upisali treći poraz ove sezone. Poveli su domaćini već u 5., a vodstvo udvostručili u 11. minuti. U 19. minuti Caput ostavlja loptu Cicijelju, a on vješto zaobilazi braniče Otočana te smanjuje rezultatski zaostatak. Isti igrač strijelac je i u 40. minuti. Najbolje se snašao u kaznenom prostoru domaćih nakon što je Toni Žile asistirao iz kornera. Do poluvremena smo vidjeli po još jedan pogodak na obje strane. Najprije OSK dolazi u vodstvo nakon kornera, a zatim Cicijelj kompletira hattrick pogotkom iz kaznenog udarca kojeg je izborio Caput. Do pogotka vrijednog pobjede OSK dolazi u 68. minuti, ponovno nakon prekida. Do kraja pogodaka nije bilo te je domaća momčad upisala sva tri boda na čemu im čestitamo – napisali su iz kluba.

U subotu slijedi domaća utakmica protiv RNK Split kad će pokušati prekinut negativan niz te doći do treće ovosezonske pobjede.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist