Aktualno

Njihova zastava – njihova vlast

Ako je držati se Vlahušićeve da vlast u Gradu ima onaj čija je zastava, čini se kako je Grad od jutros službeno u vlasti Razvoj golfa. Naime, od jutros se pred Gradskom vijećnicom i na zidinama vijori njihova zastava.

Kako svjedoče fotografije snimljene jutros, koje su nam čitatelji poslali, u rat zastavama koji je gradonačelnik pokrenuo s Društvom prijatelja dubrovačke starine, ušli su i novi igrači. Jer nad vratima od Ploča sada vijori zastava investitora u veliki golf projekt na Srđu, kao i pred Vijećnicom.

"Vlast u gradu uvijek ima onaj čija je zastava, otkako je svijeta i vijeka" – nedavno je izjavio Andro Vlahušić.

Tko je postavio zastave, još se ne zna, ali još uvijek se vijore nad Gradom, u što se možete i sami uvjeriti. Bilo da prošetate do Vijećnice ili se uputite pud vrata od Ploča. Čini se kako je rat za plodo(ve) uživanja izazvao reakciju dijela građana koji su odlučili jasno reći tko vlada Gradom.
 
 

Pročitajte još

OPĆINU STEŽU ROKOVI Vrtić u Kuparima do 2026.?

Andrea Falkoni Račić

Festanjulka Lada Jurica šalje pozdrave iz Bruxellesa

Dulist

Olujna bura zatvorila Most dr. Franja Tuđmana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija