Sport

Ništa od bodova iz Barcelone, Jug Co izgubio 8:6

Ništa od bodova iz Barcelone, Jug Co izgubio 8:6

Jug Croatia osiguranje poražen je u na gostovanju u Barceloni u sklopu jedanaestog kola LEN Lige prvaka. Bolja od njih bila je momčad Barcelonete rezultatom 8:6 (3:2, 1:2, 2:0, 2:2).

Nakon lošeg otvaranja utakmice i minusa od tri gola, Jugaši su se uspjeli pribrati i serijom golova uspjeli prokrenuti rezultat na 3:4. Domaćini su do poluvremena uspjeli poravnati na 4:4 što je bio i rezultat na poluvremenu.

Drugi dio utakmice bio je za zaborav što se Juga tiče. Kao i već nekoliko puta ove sezone, Jug CO nije iskoristio peterac, Fatovićev udarac obranio je Lopez, a nakon toga u bazenu je bila samo domaća momčad. Španjolski je prvak do kraja treće četvrtine otišao na plus dva, a kad su početkom posljednje četvrtine s dva vezana gola pobjegli na 8:4 bilo je jasno da bodovi ostaju u Barceloni.

Po dva pogotka postigli su Loren Fatović i Hrvoje Benić, a po jedan Vincenzo Renzuto i Viktor Rašović. Marko Bijač upisao je 12 obrana.

Ovim porazom Jug CO ostaje na 19 bodova dok je Barcelona učvrstila drugu poziciju s 24 osvojena boda.
Do kraja natjecanja po skupinama ostala su još tri kola. Jugaši će ugostiti Waspo Hannover 18. travnja, potom gostuje kod Partizana 28. travnja dok će u posljednjem kolu 9. svibnja ugostiti moskovski Dynamo.

jug.hr

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist