Politika

Nikša Vukas: ‘Ovo je politički okršaj s ljudima koji ti smetaju’

Nikša Vukas: 'Ovo je politički okršaj s ljudima koji ti smetaju'

Teško je komentirati tu odluku, u politici čovjeka ne može ništa iznenaditi, ali činjenica je da je ovo politički okršaj s ljudima koji ti na neki način smetaju, a pravog razloga nema – rekao je zastupnik i sada već bivši SDP-ovac Nikša Vukas kojem je stranka zatvorila vrata.

Uz Vukasa, među zastupnicima kojima je prestalo članstvo su Rajko Ostojić, Zvane Brumnić te Marina Opačak Bilić, ali i bivši predsjedniku zagrebačke organizacije i član Glavnog odbora Gordan Maras, prenosi 24sata.

Daljnje poteze Vukas za sada ne otkriva, jer kaže, prvo se trebaju sastati s kolegama u saborskom klubu te vidjeti što i kako dalje. Na pitanje vjeruje li da će za njima poći još zastupnika, odgovara:

– Vidjet ćemo. Mi smo još uvijek članovi kluba. Moramo vidjeti s kolegama u klubu hoćemo li nastaviti djelovanje kroz klub i kako će to sve skupa ići dalje – rekao je.

Vukas je potvrdio da se čuo s Davorom Bernardićem te kaže kako će se on reći što misli o ovoj situaciji.

– Ono što sigurno je njega osobno iznenadilo i šokiralo jest ovakav revanšistički udar na SDP. Nisu tu bitni pojedinci. Nije bitan toliko ni Nikša Vukas, Zvane Brumnić, Rajko Ostojić ni Marina Opačak Bilić nego ovo je udar na SDP. Nitko ne vidi pravi cilj što Peđa Grbin želi s ovim napraviti osim destabilizirati stranku – izjavio je.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist