Sport

Niko Pulić na letu za Katar: ‘Prepametni smo mi za psihološke igrice koje će Argentinci htjeti igrati!’

Niko Pulić na letu za Katar: 'Prepametni smo mi za psihološke igrice koje će Argentinci htjeti igrati!'

Jutros je prostor Zračne luke ‘Franjo Tuđman’ prepun crveno bijelih kockica, a među brojnim poznatim licima bilo je i ono višestrukog europskog prvaka Nika Pulića.

– Sve što sam do sad prognozirao bilo je točno, pa i sad kažem: Idemo s Marokom u finale! – rekao je odmah ko iz topa za ‘Sportske‘ i nastavio:

Kao ekipa smo se spontano organizirali, naša prijateljica zvala je agenciju pet minuta nakon utakmice s Brazilom kad smo izborili polufinale i odmah smo dobili potvrdu. Nećemo ostajati do vikenda, već se vraćamo čarterom nakon utakmice, a onda opet za pet dana ponovno putujemo dolje, na isto mjesto gdje je sve počelo s Marokom, kao što sam rekao. Što se moje prognoze oko rezultata tiče, samo ne bi htio da ponovno idemo na penale, nemam dovoljno živaca za to – rekao je Pulić – prepametni smo mi za psihološke igrice koje će Argentinci htjeti igrati. Igramo smireno, imamo iskustva iz Rusije protiv ove ekipe i vjerujem da ćemo doći do pobjede u regularnom vremenu – zaključio je naš automobilistički as.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist