Aktualno

NIKAD NIJE KASNO Komunalci u školskim klupama u sklopu projekta obrazovanja djelatnika

NIKAD NIJE KASNO Komunalci u školskim klupama u sklopu projekta obrazovanja djelatnika

Prepoznavši važnost i potrebu poznavanja jezika, ophođenja te komunikacijskih vještina u obavljanju svoje djelatnosti, Libertas Dubrovnik je u suradnji s Turističkom i ugostiteljskom školom Dubrovnik pokrenuo višetjedno osposobljavanje svojih djelatnika koji su u svakodnevnom kontaktu s korisnicima usluga prijevoza.

Riječ je o projektu obrazovanja djelatnika u komunalnom sektoru koji za cilj ima podizanje razine kvalitete usluga onih djelatnosti koje utječu na ukupan turistički proizvod i destinaciju.

Sama edukacija organizirana je na način da se kroz radionice djelatnika Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik pruža polaznicima potrebno poznavanje stranog jezika te prezentacijske i komunikacijske vještine koje su višestruko primjenjive u destinaciji poput Dubrovnika. Radionicu iz Komunikacijskih vještina vodi diplomirana psihologinja Maris Kutanjac, a edukaciju iz engleskog jezika profesorica talijanskog i engleskog jezika Nataša Mrđenović.

– Riječ je o projektu kojim Libertas Dubrovnik u još jednom dijelu želi unaprijediti svoje usluge, a u čiju se realizaciju krenulo pronalaskom adekvatnog partnera kako bismo predsezonu i samu sezonu dočekali spremni. Povratne informacije kolega vozača koji su prošli edukaciju su više nego dobre, zadovoljni su iskustvom, sigurni smo kako će se pokazati pozitivni efekti istog. Drago nam je što kao najveće gradsko javno poduzeće možemo biti predvodnici u ovome te ukazati na važnost cjeloživotnog obrazovanja i ulaganja u znanje kao trajnu vrijednost. Ulaganje u djelatnike je ulaganje koje se uvijek višestruko isplati – kazao je direktor Libertas Dubrovnik-a, Franko Mekišić te naglasio kako su u planu dodatne aktivnosti unaprjeđenja različitih segmenata poslovanja ovog društva.

Foto: Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist