Sport

NIJE POTVRDIO POTENCIJAL Hezonji u Orlandu odbrojani dani?

NIJE POTVRDIO POTENCIJAL Hezonji u Orlandu odbrojani dani?

Ako je suditi po najnovijim informacijama ‘preko bare’, Dubrovčanin Mario Hezonja od idućeg bi ljeta trebao biti slobodan igrač u potrazi za novim klubom.

Naime, američki ESPN objavio je kako je trener Orlando Magica Frank Vogel, u dogovoru s upravom kluba, odlučio ne aktivirati četvrtu godinu Hezonjinog ugovora, a za koju bi 22-godišnjak zaradio 5,2 milijuna dolara. To znači samo jedno: Hezonja će na ljeto ostati bez ugovora te će morati pronaći svoju košarkašku sreću negdje drugdje.

Podsjetimo, Orlando Magic je Hezonju izabrao na NBA Draftu 2015. godine kao visoki peti ‘pick’, ali u prve dvije sezone mladić iz Dubrovnika nije ni blizu ispunio očekivanja kluba s Floride.

ESPN ističe kako su proteklog vikenda propali pregovori Orlando Magica sa Sacramento Kingsima, gdje o transferima brine Srbin Vlade Divac. ‘Kraljevi’ su za Hezonju nudili beka Malachija Richardsona te drugi izbor drafta 2018. godine, ali dogovor nije postignut.

Zanimanje za Hezonju iskazali su i New York Knicks te Oklahoma City Thunder, ali ESPN procjenjuje kako je najrealniji scenarij da će Mario odraditi sezonu do kraja s Magicom te nakon toga pokušati pronaći novi klub.

Podsjetimo, u nešto više od dvije sezone u dresu Orlando Magica Hezonja je ostvario prosjek od mršavih 5 koševa po utakmici. Ove sezone taj je prosjek još manji, tek 4,5 koševa po susretu.

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist