Aktualno

“Nije ovo aero-miting, ovo je zbilja na Neretvi!”

Požar otvorenog prostora na području Komina – Kule Norinske i dalje se gasi, prenosi u svom izvješću od 14 sati Državna uprava za spašavanje 112. 

Procjenjuje se da je opožareno oko 1000 ha trave, niskog raslinja i šume. Još jutros je stanje bilo nešto blaže nego jučer, prvenstveno radi povoljnih vremenskih prilika bez vjetra.

U gašenju sudjeluju županijske vatrogasne snage sa oko 95 vatrogasaca. Požar gasi i 41 vatrogasac iz Varaždinske županije, Međimurske županije i Krapinsko-zagorske županije koji su tijekom noći upućeni na izvanrednu dislokaciju iz kontinentalnog dijela RH. U gašenju sudjeluje i  oko 100 pripadnika Hrvatske vojske. Na području Dubrovačko – neretvanske županije požare gase i dva kanadera.  

A kako je bilo jučer na požarištu svjedoči i fotografija dramatičnog slijetanja kanadera na Neretvu. Fotografiju je objavio na svom Facebook profilu Vatrogasni portal Hrvatske, uz komentar "Nije ovo aero-miting, ovo je zbilja na Neretvi 12. 08. 2012.g. Bravo Kolege, kapa do poda!".
 

Pročitajte još

NEKA NJEGOVA NADA SVIMA BUDE INSPIRACIJA Ivanova želja je jednostavna: ‘Želim hodati!’

Mia Njavro Banić

IN MEMORIAM Posljednji pozdrav našem gosparu Željku

Dulist

U NOĆI S PETKA NA SUBOTU Policija u akciji, provjerite koga će nadzirati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija