DuList IN

NIJE BILO DOVOLJNO STOLICA Ivanka, Mrle i ‘Kišni razdraganci’ oduševili mališane

NIJE BILO DOVOLJNO STOLICA Ivanka, Mrle i 'Kišni razdraganci' oduševili mališane

Na promociji dječjeg albuma ‘Kišni razdraganci’ Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta i istoimene slikovnice autorice Lane Letović Perčin u srijedu u prostorima čitaonice Narodne knjižnice Grad ponestalo je mjesta za mnoštvo razigranih i entuzijastičnih mališana.

Mazurkijević i Mrle promociju su počeli pjesmom ‘Piknik’ gdje su okupljenu djecu pozvali da postave deke i s njima sudjeluju u pjesmi. Autori su i ostale pjesme predstavljene na promociji izveli u suradnji s veselim mališanima koji su vrlo rado pjevali, plesali i pričali s Mazurkijević.

Zabava nije prestala pjesmom jer je Letović Perčin publiku pozvala na crtanje likova iz slikovnice ubrzo nakon same promocije. Mazurkijević i Mrle su se pohvalili da je novi album za djecu vrlo popularan, a promociju će nastaviti i u drugim gradovima.

Podsjetimo, promocija se održava u sklopu manifestacije Mjeseca hrvatske knjige u Čitaonici Narodne knjižnice Grad. U izradi albuma u pjesmi ‘Alisa’ pridružio se i glazbenik Massimo Savić, na gitari je bio producent, snimatelj i gitarist Leta 3 Matej Zec, a na sitru u ‘Balonu’ pridružio se Ivan Valušek, dok produkciju albuma potpisuje Iztok Turk.

Dio vesele atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji i video zapisu!

Pročitajte još

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist

[ŽUPSKI PJAT] ‘Priče iz Mlina’ Vedrana Mezeija u mističnoj atmosferi stare mlinice obitelji Duper

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist