DuList IN

Nicolas Cage: ‘Dubrovnik je prekrasan. Nisam uspio uživati u njegovoj čari, morat ću se vratiti!’

Nicolas Cage: 'Dubrovnik je prekrasan. Nisam uspio uživati u njegovoj čari, morat ću se vratiti!'

Hollywoodski glumac i oskarovac Nicolas Cage proteklog je vikenda sudjelovao u online događanju na platformi Reddit gdje su ga fanovi mogli pitati bilo što. Riječ je o ‘Reddit Ask Me Anything (AMA)’ koje je održao povodom promocije filma ‘The Unbearable Weight of Massive Talent‘ ili ‘Nepodnošljiva težina golemog talenta‘. U novom filmskom uratku koji će tek stići u kina, glumi samog sebe, a sniman je, među ostalim, prije dvije godine u Dubrovniku.

Upravo je jedno od pitanja na online događanju bilo vezano uz naš Grad. Naime, obožavatelj je Cageu postavio pitanje ‘Jeste li uživali snimati film u Dubrovniku? To je lijepi grad’.

Na to je Cage odgovorio: ‘Dubrovnik je jednostavno prekrasno mjesto. Nažalost, snimali smo tijekom vrhunca pandemije COVID-a. Nikad nisam napustio hotelsku sobu. Samo kad sam snimao scene pucanja. Nisam uspio uživati ​​u čari i restoranima Dubrovnika. Morat ću se vratiti’.

Nicolas Cage: 'Dubrovnik je prekrasan. Nisam uspio uživati u njegovoj čari, morat ću se vratiti!'

Akcijska komedija
Film je sniman na jugu Hrvatske, u listopadu 2020. godine i to na nekoliko lokacija. Filmska ekipa u Hrvatskoj je imala 15 snimajućih dana, a na setu je radilo 337 filmskih djelatnika. Među njima je bilo i 87 filmskih djelatnika, 16 pripravnika i 198 statista iz Hrvatske.

Nicolas Cage u filmu glumi samog sebe, glumca kojem propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara – dolazak na rođendan bogatog obožavatelja (zapravo šefa kartela). Kad stvari krenu naopako, Cage je prisiljen opravdati svoju vlastitu legendu. On se tako zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora postati svaki od najpoznatijih i najlegendarnijih likova koje je tijekom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nicolas Cage.

Radi se o akcijskoj komediji, za koju je Tom Gormican zajedno s Kevinom Ettenom napisao scenarij. Cageu se u vodećoj ulozi pridružuje Pedro Pascal, najpoznatiji po ulozi Oberyna Martella u četvrtoj sezoni Igre prijestolja, ali i po ulozi Javiera Peñe u seriji Narcos te po naslovnoj ulozi u seriji Mandalorian. U filmu osim Cagea i Pascala još glume Sharon Corgan i Tiffany Haddish, kako prenosi HAVC.

 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist