Aktualno

Nezgoda broda Orsula, upravitelj Antonio Vidiš čeka završetak postupka

Na brodu Orsula u luci Novorossiysk Atlantske plovidbe , 15. ožujka, prilikom ukrcaja brodskog goriva, došlo je do slučajnog izljevanja male količine goriva po palubi i u more što je sanirano od strane posade i firme za čiščenje.

Kao odgovorna osoba za ukrcaj bunkera prema procedurama upravitelj stroja Antonio Vidiš,  iskrcan je sa broda 18. ožujka i smješten u hotel gdje čeka završetak službenog sudskog postupka.

Radi se o uobičajenom postupku koji se provodi u slučajevima navedenog incidenta te je uobičajena kazna za ovaj slučajni incident prema ruskoj sudskoj praksi novčana kazna, ističu iz Atlantske plovidbe.

Antonio Vidiš ima svu podršku, od strane lokalnog agenta i predstavnika osiguravatelja dubrovačkog brodara te odvjetnika koji ga zastupa pred policijom i sudom. Obavješteno je i Hrvatsko veleposlanstvo u Moskvi.

Pročitajte još

PADAJU LI CIJENE KVADRATA? Kamena kuća na Pločama ‘na sniženju’

Dulist

Dubrovkinja Ivona Brbora preuzima pedijatrijsku ambulantu u Marinićima

Dulist

UGOSTITELJI I SUGRAĐANI O POPUŠTANJU MJERA Lokali su predugo zatvoreni. Želimo povratak u rutinu

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija