Aktualno

Neumljani bi autocestu Popovim poljem

Damir Hadžić, ministar prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine posjetio je Neum nakon protivljenja lokalnih vlasti izgradnji neumskog koridora.

Sastanak je bio zatvoren za javnost no sasvim je izgledno, pišu mediji, kako je lokalna zajednica uključena u pregovore oko ovoga projekta te da u budućnosti ne bi trebalo biti problema i nesuglasica između Vlade BiH i lokalne vlasti u Neumu. Minista je obećao kako će ih uključiti u pregovore, te da nema ustupaka poput prolaska neumskim koridorom za korištenje Luke Ploče.

– Interesi BIH su na prvom mjestu uz uvažavanje Hrvatske da svoje povezivanje riješti na najbolji mogući način – izjavio je Damir Hadžić.

Podsjetimo, neumski se načelnik Živko Matuško protivi izgradnji koridora koji bi općinu podijelio na dva dijela. On se pak zalaže za autocestu Popovim poljem ili pak za neko drugo rješenje koje Neum neće podijeliti popola.

Pročitajte još

Politolog Maldini: Milanovićeve izjave su za pokretanje članka 105. Ustava

Dulist

IGRE BEZ VATROMETA… Medo Bogdanović: ‘Nešto će se sigurno atraktivno dogoditi tu večer, ali što – ne znam’

Dulist

Inspektori nastavili s ‘češljanjem’ cijena na dubrovačkom području, evo što su utvrdili

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija