Aktualno

NESTAO JE OMILJENI MAČAK Knjižničar Đivo Gundulić nije došao na posao, a nije prijavio bolovanje!

NESTAO JE OMILJENI MAČAK Knjižničar Đivo Gundulić nije došao na posao, a nije prijavio bolovanje!

Knjižničar Đivo Gundulić jutros se nije javio na posao, a nije prijavio bolovanje – napisali su na stranici Knjižnice Filozofskog fakulteta u Osijeku. Naime, ‘knjiškom moljcu’, njihovom Đivu, s kojim smo nedavno razgovarali, svaki se trag gubi od petka navečer.

-Kako je Đivo poznata medijska mačka, vjerujemo da ćete ga prepoznati po njegovu bijelom krznašcu i crnoj točki na lijevoj strani istoga. Podsjetite ga kako je vrijeme da se vrati kući i poslu. Na ogrlici se nalazi jedan od njegovih telefonskih brojeva, a možete upotrijebiti i drugi: 098 99 45647 ili jednostavno poruku ostaviti na knjižničkom FB-u. Ako ste ga možda ugostili i nahranili, hvala vam, ali sjetite se da on ima svoju knjižničku i fakultetsku obitelj kojoj jako nedostaje – naglasili su iz Knjižnice. Nadamo se da će ga uskoro i pronaći.

20.47

Đivo se vratio u Knjižnicu.

-Hvala svima za dijeljenje obavijesti. Đivica je ponovno kod kuće. Kaže, u svoju obranu, da je izgubio navigaciju, a istina je vjerojatno da je negdje glumio Valentina – ističu iz Knjižnice.

Foto: Knjižnica Filozofskoga fakulteta Osijek

 

Pročitajte još

[FOTO] OBILAZAK CESTE TAMARIĆ Franković najavio: Realizacijom ovog projekta će biti moguća komunikacija manjim autobusom!

Dulist

TUŽNA OBLJETNICA U sudaru Aurore i Ilirije poginulo 10 putnika

Dulist

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist