Aktualno

NEĆE BITI LAKO SVIRATI VEČERAS! Silente u 20 sati prikuplja sredstva i za Petrinju

NEĆE BITI LAKO SVIRATI VEČERAS! Silente u 20 sati prikuplja sredstva i za Petrinju

Dubrovački bend Silente večeras u 20 sati u Kazalištu Marina Držića ima online koncert s humanitarnim ciljem prikupljanja sredstava za snoezelen sobu za djecu s poteškoćama.

-Sada imamo još jedan cilj – prihod koji prijeđe potrebe onoga za što smo se prvotno borili ide u fond za financijsku pomoć Petrinji i mjestima pogođenim ovom katastrofom. Dogodilo se što se dogodilo, muzika ne znači puno u ovakvim trenutcima, a mi bismo voljeli da možemo više napraviti. Nije ugodno sad ni svirati, ali nećemo klonuti. Glavu gore, srca naprijed i svak neka pomogne kako može – poručuje Silente.

Podsjetimo, riječ je o donacijskom koncertu u organizaciji Rotary kluba Dubrovnik i Rotary Satellite kluba Dubrovnik Jug, koji će se održati u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Prihod od koncerta namijenjen je za opremanje Snoezelen sobe za djecu s poteškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Lapad koja će pomoći najmlađim i najosjetljivijim sugrađanima. Ovo će ujedno biti prva takva soba u Dubrovniku, a projekt njezinog opremanja iznosi 140.000 kuna. Zbog epidemiološke situacije, koncert će se isključivo prenositi online, a ulaznice po cijeni od 100 kuna za koncert ,u kojem možete uživati iz udobnosti vašeg doma i u krugu vaših najbližih, bit će dostupne na www.ulaznice.hr.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist