Aktualno

“Ne potičemo ih da piju”

"Ne potičemo ih da piju"

Agencija “Sail Croatia Adventures” uputila je priopćenje za javnost povodom nedavnih izjava Pave Župan Rusković o mladim gostima Grada iz Australije i Novog Zelanda.

 – Naša agencija iznimno promovira Hrvatsku kao poželjno odredište, a Dubrovnik je jedan od vrhunaca naših krstarenja – ističu iz agencije te navode kako su 75% njihovih korisnika mladi i druželjubivi ljudi iz Australije i Novog Zelanda.
 
– Ne potičemo naše goste da se napiju ili ponašaju neprimjereno, iako treba priznati kako se jedna sitna manjina povremeno tako ponaša kad nije pod našim nadzorom.
 
U priopćenju se nadalje ističe kako agencija nije imala izravnih ili neizravnih kontakata sa službenim dubrovačkim turističkim agencijama, a posebno nikakvu uputu kojom bi se utjecalo na grupe iz Australije i Novog Zelanda da zaobiđu Dubrovnik.
 
Direktor agencije Grant Seuren u zaključku ističe kako ubuduće očekuje suradnju s gradonačelnikom, turističkom zajednicom i destinacijskim menadžmentom kako bi na pravi način utjecali na svoje korisnike.

Pročitajte još

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist

OTVOREN PAVILJON BIH Marin Ivanović: ‘Čast mi je biti imenovan povjerenikom i kustosom’

Dulist