Aktualno

“Ne potičemo ih da piju”

stradun grad09

Agencija “Sail Croatia Adventures” uputila je priopćenje za javnost povodom nedavnih izjava Pave Župan Rusković o mladim gostima Grada iz Australije i Novog Zelanda.

 – Naša agencija iznimno promovira Hrvatsku kao poželjno odredište, a Dubrovnik je jedan od vrhunaca naših krstarenja – ističu iz agencije te navode kako su 75% njihovih korisnika mladi i druželjubivi ljudi iz Australije i Novog Zelanda.
 
– Ne potičemo naše goste da se napiju ili ponašaju neprimjereno, iako treba priznati kako se jedna sitna manjina povremeno tako ponaša kad nije pod našim nadzorom.
 
U priopćenju se nadalje ističe kako agencija nije imala izravnih ili neizravnih kontakata sa službenim dubrovačkim turističkim agencijama, a posebno nikakvu uputu kojom bi se utjecalo na grupe iz Australije i Novog Zelanda da zaobiđu Dubrovnik.
 
Direktor agencije Grant Seuren u zaključku ističe kako ubuduće očekuje suradnju s gradonačelnikom, turističkom zajednicom i destinacijskim menadžmentom kako bi na pravi način utjecali na svoje korisnike.

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist