Aktualno

‘NE ODUSTAJEMO, AKCIJA IDE DALJE’ U subotu naručite i pokupite objed u Verandi i učinite dobro djelo

Nećemo odustati, idemo dalje s našom akcijom! – spremno poručuju bračni par Maja i Mirko Andrić iz Konobe Veranda. Naime, svoju humanitarnu akciju ’24 sata bez kompromisa’ planiraju održati ove subote, a upravo će tada i nastupiti nove mjere koje je ovog četvrtka donio Nacionalni stožer. U skladu s mjerama svi će ugostiteljski objekti biti zatvoreni pa tako i Veranda. Ali, s obzirom da je naglasak ove godine zbog situacije s koronavirusom na kupljenju naručene hrane, Veranda će moći uredno i ove godine provesti svoju hvalevrijednu akciju. Stožer dopušta pripremu hrane i njezinu dostavu pa će tako svi željni fine hrane i činjenja dobrog djela ove subote moći naručiti svoj objed, večeru, vino ili neko drugo piće u Konobi Veranda, doći je pokupiti i donirati za humanitarnu akciju. Svoje donacije sugrađani će moći uplatiti i putem žiro računa HR8324020061100952123 udruge Saudade koju su Maja i Mirko osnovali, a kojoj je cilj pomagati djeci.

-Pripremili smo se, stavili smo kutiju pa su svi oni koji su protekla dva dana došli kod nas na ručak mogli ubaciti svoje donacije. Što se tiče rezervacija koje su bile zabilježene za subotu, njih smo uspjeli prebaciti za petak. Pozivamo ljude da naruče i dođu pokupiti hranu kod nas u subotu. Nećemo odustati, i dalje ćemo mi u subotu u 6 sati doći u Verandu, kuhati i u 22 sata izaći. Tko god ima volju i želju, neka dođe pokupiti hranu i podržati akciju donacijom. Jučer je na račun sjela prva uplata od sto kuna, sretni smo kao da je milijun. Spustit ćemo kutiju da ljudi mogu ubaciti donacije kada dođu po hranu. Naručite u subotu objed u Verandi i učinite dobro djelo, – poziva Maja.

Pročitajte još

Provjerite jeste li bez struje u ponedjeljak i utorak

Dulist

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija